Računare, laptopove, tablete, štampače, monitore i drugu IT opremu možete doneti u servis svakog radnog dana od 17.00 do 21.00 a subotom od 13.00 do 18.00 ili po dogovoru u vreme kada Vama odgovara. 

Ukoliko želite da se računar pogleda u Vašem domu, na licu mesta, ni to nije problem ali morate računati da će to uvećati troškove servisiranja za izlazak na teren, kao i to da se ne mogu svi kvarovi dijagnostikovati na terenu već je za to neophodno obezbediti uslove servisa (odgovarajući pribor i alat, rezervni delovi, adekvatno osvetljenje prostorije, kvalitetno napajanje strujom i slično).

Po preuzimanju opreme na servis treba imati u vidu posebne napomene koje definišu prava i obaveze servisere i korisnika kako ne bi došlo do neželjenih nesporazuma i sporova:

Popravke čija cena ne prelazi vrednosti do 2500 dinara vrše se bez posebne saglasnosti vlasnika.

Ukoliko vlasnik popravku smatra neisplativom ili želi da je odloži, obavezan je da plati dijagnostikovanje i pregled po važećem cenovniku overenom i istaknutom na vidnom mestu u servisu.

Za uredjaje ostavljene na servisu korisnik se može informisati telefonom o aktuelnom statusu pet dana od datuma predaje uredjaja na servis a zatim na svakih 5 dana sve do 60 dana.

Uredjaji koji su popravljeni ili se od njihove popravke odustalo, a ne preuzmu se iz servisa duže od 120 dana biće skinuti sa odgovornosti servisa i oprema se predaje na reciklažu.

 

Šta mi radimo?

01  Servis računara

02  Internet

03  Računarske mreže

04  Satelitska TV

05  Video nadzor

06  Video obrada

07  Izrada sajtova

Online

We have 7 guests and no members online

Facebook

Online

We have 7 guests and no members online

Kontakt

+381 60 0246 212

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cara Lazara 31, Drmno, 12208 Kostolac, Srbija

Dešavanja

WorldCamp Belgrade 2016

Tuesday, 31 May 2016
WorldCamp Belgrade 2016

U subotu, 4. juna, u prostorijama Univerziteta Singidunum,  održaće se najveća u regionu WordPress konferencija u organizaciji udruženja WordPress Srbija, WordCamp Belgrade 2016. WordPress zajednica Srbije...

«
»