Izrada i redizajn web prezentacija

Kategorija: Izrada web sajtova

Izrada web prezentacija (sajtova)

Ako još uvek nemate web prezentaciju za vas možemo uraditi sve od registracije domena (internet adrese) sve do kreiranja moderne i vizuelno dopadljive prezentacije. Web prezentacije su namenjene preduzećima i fizičkim licima koja nemaju potrebe za stalnim dodavanjem ili ažuriranjem sadržaja. Takve prezentacije se mnogo brže mogu kreirati i dosta su povoljnije od web aplikacija (izrada-wep-aplikacija.php). Ukoliko želite da budete prisutni na Internetu sa osnovnim informacijama, onda je web prezentacija pravo rešenje za vas.

Za kreiranje web prezentacija koristimo najmodernije tehnologije (html5, css3, jQuery, Bootstrap) kao i najsavremenije standarde kako bi prezentacija bila pravilno prezentovana na svim uređajima počev od mobilnih telefona, preko računara pa sve do smart tv-a. Takođe dosta posvećujemo pažnju pedantnom kodu i SEO optimizaciji za pretraživače.

 

Redizajn web prezentacija (sajtova)

Ukoliko imate stariji sajt koji dugo nije ažuriran ili ne podržava moderne tehnologije, kao što je na primer pravilan prikaz na mobilnim telefonima (responsive design), kontaktirajte nas kako bi vam dali predlog za redizajn.